Tradueix

dimecres, 25 de maig del 2016

Festa Major d'Oix 2016 (presentació)

La Festa Major d’Oix enguany serà del 5 al 7 d’agost. Estem acabant de lligar el programa però ja sabem que divendres 5 d’agost al vespre comptarem amb en Xavier Pallàs i en Xavier Batlle membres de MEANDRE, que amb el so del violí i la guitarra ens convidaran a fer un viatge musical a través de les melodies i les danses de diferents tradicions europees com Irlanda, Bretanya, Itàlia, Galícia, Catalunya...

Dissabte 6 d’agost, per segon any consecutiu ELS AMICS DE SANT ANIOL prepararan un DINAR DE GERMANÓ i HOMENATGE A LA VELLESA, serà també la cloenda dels Campaments Musicals d’Oix, els beneficis d’aquest dinar seran per a les obres de l’antiga rectoria de Sant Aniol.



El mateix dissabte, a la tarda el CAMPIONAT DE BOTIGARRA i al vespre els DIABLES DEL CROSCAT dansaran i ens faran dansar sota el seu foc pels carrers del poble. A la nit, de nou el grup dels banyolins GERMÀ NEGRE posarà la música de mestissatge i el ritme per fer-nos ballar a la plaça Major. (Estem acabant de lligar un segon grup per a la nit)



Diumenge al matí i gràcies als geganters de TERRA ASPRA els GEGANTS i CAVALLETS DE MONTAGUT recorreran els carrers d’Oix al so de les gralles.


La festa acabarà diumenge a la tarda amb les Sardanes, la tradicional botifarrada i música fins que aguanti el cos.

Durant la Festa Major també comptarem amb una exposició fotogràfica al Centre Cultural la Rectoria i un altre al Local Social. Com hem dit ens queda alguna que altre cosa per acabar de lligar i polir.

Un any més els veïns del poble d’Oix ens bolquem en l’organització i muntatge de la nostra festa.

Ovoxo – Poble d’Oix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada