Tradueix

dijous, 26 de maig del 2016

CENTRE DE SUPORT FAMILIAR ELS XIRUCAIRES (Abril 2016)

Els Xirucaires som un centre educatiu privat que fa tres anys que som a Montagut. Va dirigit a nens/es d’entre 4 mesos a 12 anys, amb un ampli ventall horari ( de 2/4 de 8 del matí fins a les 7 de la tarda), per tal que els pares puguin conciliar la seva vida laboral i familiar.

Oferim varis serveis: acollida matinal i de tarda; servei d'escoleta i activitats extraescolars que inclouen anglès per tots els nivells, balls, multi esport i classes de reforç per totes les edats, individuals o en grups reduïts de 2 o 3 alumnes.

El servei d'escoleta va adreçat a nens/es de 4 mesos a 3 anys. Tenim dues línies educatives repartides amb dues aules, on hi ha tot el material necessari pel desenvolupament educatiu del nen/a. Les aules estan distribuïdes per racons per tal que el nen experimenti lliurement. La nostra metodologia es base fonamentalment en l’experimentació de tot tipus de materials: pintura, glaçons, paper wc, fulles,….. A més a més, durant el curs també treballem psicomotricitat, música, dansa, llenguatge, joc heurístics,…. Així com també les diverses festivitats que hi ha durant l’any: La Castanyada, el Nadal amb el Tió i els Reis, La Quaresma, Sant Jordi,… A part de tot això, també realitzem sortides pel poble, per tal de conèixer l’entorn que ens envolta, així com també sortides fora del poble: bombers, La Fageda,…

Durant els períodes de vacances que l’escola roman tancada, realitzem els casals de Nadal, Setmana Santa, Estiu, amb moltes activitats i sortides.

Després d'aquets 3 anys oberts volem donar les gràcies a les famílies que han confiat amb nosaltres per tenir cura dels seus fills/es. Com a cente educatiu que vol oferir un servei al
poble , i així agrair a les famílies del mateix, a les que no són del poble i a l'Ajuntament per la seva confiança i col.laboració amb nosaltres.

Casal d’Estiu 2016

Aquest any també realitzarem el casal d'estiu del 27 de Juny de 2016 al 5 d'agost de 2016, l'horari serà de 9h a 15h, amb possibilitat d'acollida matinal.

Aquest any de 9:15 a 10:00 del matí oferim la possibilitat de fer classe al s nens i nenes del casal, que vulguin.

El fil conductor del casal serà diferent cada setmana, amb diferents sortides, activitats i tallers perquè els vostres fills puguin gaudir d'un estiu diferent!!! A més, també hi haurà una sèrie d'activitats extraordinàries gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament.

Les quotes aniràn per setmanes.

Aquest any realitzarem la reunió el dijous dia 12 de maig a les 19:30 a Cal Ferrer (3er pis).

Som un centre petit i acollidor on volem que els vostres fills estiguin a gust i s’ho passim d’allò més bé!!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada